بهار نارنج یا گل نارنج شکوفه گل نارنج است که در فصل بهار به ویژه اردیبهشت به شکل گل سفید، مایل به زرد در درختان نارنج در برخی از نقاط مانند شیراز و شهرهای شمالی به ثمر میرسد.
علمای طب سنتی طبیعت آن را گرم و خشک میدانند، اگر ۲۰ گرم بهارنارنج را به مدت نیم ساعت در یک لیتر آب دم کنید و قبل از غذا با عسل شیرین میل کنید؛ ناراحتی عصبی دستگاه گوارش را بهبود میبخشد و حجم غذا را آرامتر میکند، این دمنوش ضد انگل است.
نارنج ,بهار ,گل ,غذا ,عسل ,شیرین ,بهار نارنج ,گل نارنج ,و قبل ,کنید و ,دم کنید
درباره این سایت